LOFT, New York City
       
     
 working with existing walls, modifications were made to get light into the bedroom, a kitchen nook was created with the leftover geometry.
       
     
YOGA STUDIO, Los Angeles
       
     
 A raw simplicity was the theme, here plumbing parts and stainless steel were used to create clothes racks. Chinese furniture was selected for an eclectic mix.
       
     
 The waiting area/ changing rooms/ a place for calm, meditation, decompression,  prior to entering the yoga studio.
       
     
11FEB05 048B.jpg
       
     
 A fountain was designed with stainless steel and a 9 foot slab of granite. The fountain enhanced the transition, from the noise outside, to the calm as one entered the waiting room.
       
     
LOFT, New York City
       
     
LOFT, New York City

The loft was renovated to create a two bedroom space. this is the view from the living room

 working with existing walls, modifications were made to get light into the bedroom, a kitchen nook was created with the leftover geometry.
       
     

working with existing walls, modifications were made to get light into the bedroom, a kitchen nook was created with the leftover geometry.

YOGA STUDIO, Los Angeles
       
     
YOGA STUDIO, Los Angeles

The space was subdivided to create an entry/ retail space, a studio space, and a waiting area.

 A raw simplicity was the theme, here plumbing parts and stainless steel were used to create clothes racks. Chinese furniture was selected for an eclectic mix.
       
     

A raw simplicity was the theme, here plumbing parts and stainless steel were used to create clothes racks. Chinese furniture was selected for an eclectic mix.

 The waiting area/ changing rooms/ a place for calm, meditation, decompression,  prior to entering the yoga studio.
       
     

The waiting area/ changing rooms/ a place for calm, meditation, decompression,  prior to entering the yoga studio.

11FEB05 048B.jpg
       
     
 A fountain was designed with stainless steel and a 9 foot slab of granite. The fountain enhanced the transition, from the noise outside, to the calm as one entered the waiting room.
       
     

A fountain was designed with stainless steel and a 9 foot slab of granite. The fountain enhanced the transition, from the noise outside, to the calm as one entered the waiting room.